27 Μαρτίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 19:14

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επειδή και φέτος το καλοκαίρι ήταν  κραυγαλέο το φαινόμενο, αν και όχι σημαντικό αλλά οπωσδήποτε ενοχλητικό,  το αναφέρω: 

Τα παιδάκια σε κάθε εκδήλωση μουσική και χορευτική χαλάνε τη μαγεία  των στιγμών με τα συνεχή «τρελά» τρεχαλητά τους,   πάνω – κάτω,   ή κολλώντας στην εξέδρα… Θα έλεγα και για  τα ξεφωνητά τους αλλά αυτά χάνονται στα ντεσιμπέλ των μεγαφώνων.  Αλήθεια γνωρίζουν οι γονείς ότι  η κινδυνεύει η ακοή των παιδιών τους όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και πολλές φορές κολλητά με τα μεγάφωνα;

Καλά,  δεν έχουν ακούσει κάτι, δεν έχουν δει σε ξένα γήπεδα και συναυλίες να προστατεύουν τα παιδιά τους οι  γονείς με ωτασπίδες.

Γυρίζω στα τρεχαλητά των παιδιών για να  πω ότι αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο που κρύβει και κινδύνους ατυχημάτων,  οι διοργανωτές, που τις περισσότερες φορές είναι ο Δήμος,  μπορούν να το αντιμετωπίσουν με 1-2 υπεύθυνους που θα ελέγχουν την κατάσταση ανάμεσα στη σκηνή και στις καρέκλες, όπου γίνεται χαμός. Ας το δοκιμάσουν και ας το ανακοινώνουν και από τα μεγάφωνα (του χρόνου το καλοκαίρι πια).         

Στη φωτογραφία τα παιδιά κολλημένα στη σκηνή στη εκδήλωση των Ρώσων μπροστά στο Δημαρχείο. Εκεί κάποιος από τους κοζάκους χορευτές έκανε  κινήσεις επίδειξης με σπαθιά πάνω από τα κεφάλια των παιδιών οπότε  κάποιος από τους ρώσους επισήμους σηκώθηκε από την καρέκλα του για να απομακρύνει, προσωρινά τα παιδιά.                                     Η.Κ.

Διαβάστηκε 2902 φορές