27 Μαρτίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 21:26

35 ΑΤΟΜΑ Υ.Ε. ΓΙΑ 5ΜΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ… Μέχρι 11/10 οι αιτήσεις. Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

26 άτομα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.)   για εργατικές θέσεις  θα προσλάβει με σύμβαση 5μηνης διάρκειας  ο ΔΗΜΟΣ Λήμνου, 8 το π. ΕΠΑΡΧΕΙΟ και 1 ο Δ. ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ.

Οι  αιτήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρη στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του ΟΑΕΔ, που βρίσκεται μαζί με το ΚΕΠ στο ισόγειο του Επαρχείου.

Απαραιτήτως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν  μαζί τους  κάρτα ανεργίας και  ταυτότητα  και από τον ΟΑΕΔ θα τους πουν τι άλλο χρειάζονται.

Το τηλέφωνο του ΟΑΕΔ στο ΚΕΠ της Λήμνου είναι 22540-29111,  ενώ όσοι γνωρίζουν κομπιούτερ μπορούν να κάνουν την αίτηση τους  ηλεκτρονικά από το site του ΟΑΕΔ.

Σημειώνουμε ότι  ο κάθε ένας υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση σε 3 φορείς από αυτούς που έχουν προκηρύξει τέτοιες θέσεις.

Ο   Δήμαρχος Λήμνου Α. Χατζηδιαντης αναφερόμενος στις προσλήψεις αυτές είπε ότι τις περίμενε νωρίτερα ώστε να βοηθήσουν την κρίσιμη καλοκαιρινή περίοδο αλλά ο αρμόδιος Κρατικός Φορέας  άργησε πολύ, υπενθύμισε ακόμη ότι αναμένονται και ανάλογες  5μηνες προσλήψεις για διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό, και ας τις περιμένουν (και ας ρωτούν)  οι ενδιαφερόμενοι…    

Στη φωτογραφια εργαζομενοι στο Δήμο, που ομως εχουν μεινει λιγοι και χρειαζονται τη βοηθεια των 5μηνιτων...           

 Η. Κότσαλης    

 

Διαβάστηκε 2920 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 21:31