25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 10:11

LimnosWines & ΜΕΤΑΧΑ: η νέα μεγάλη συμφωνία στο χώρο της ποτοποιίας! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια νέα μεγάλη συμφωνία ανάμεσα στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Λήμνου – η Ένωση και τον γαλλικό όμιλο Remy Cointreau, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας ανήκει το brand ΜΕΤΑXΑ μέσω της θυγατρικής εταιρείας Σ.&Η.&Α. ΜΕΤΑΞΑ Α.Β.Ε. έλαβε χώρα στο νησί της Λήμνου τις προηγούμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Patrick Marchand, Senior Vice President Operations της Remy Cointreau και ο κ. Κώστας Ράπτης, Τεχνικός Διευθυντής της Σ.Η.Α. ΜΕΤΑΞΑ Α.Β.Ε.  προχώρησαν σε συμφωνία πολυετούς συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Α.Σ. Λήμνου κ. Δημήτριο Μαρινάκη για την προμήθεια 400 τόνων λευκού γλυκού οίνου ετησίως. Το γλυκό κρασί του Συνεταιρισμού, όπως και στο παρελθόν, θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ενός από τα πιο γνωστά ελληνικά οινοπνευματώδη ποτά παγκοσμίως, του METAXA.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις δομές αλλά και τη γενικότερη λειτουργία του Συνεταιρισμού, καθώς επίσης κι από τους αμπελώνες συνεταιριστών που επισκέφθηκαν κατά τη διήμερη διαμονή τους.

Η συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται ως μία ακόμη επιβράβευση αλλά και επιβεβαίωση πως το εκλεκτό γλυκό κρασί των Limnos Wines βρίσκει ξανά τη θέση που του αρμόζει στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστηκε 749 φορές