16 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 09:37

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο Κυριακές πριν απο τις Εκλογές  και η σημερινή είναι γεμάτη απο  Προεκλογική Δράση.

ΣΥΜΠΑΝ - ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ                                                                                                       Επισήμως  έχουμε, κατά ωρολογιακή σειρά, στις 19. 30 την Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση  του  Συνδυασμού  ΣΥΜΠΑΝ, με επικεφαλής τη Χαριτίνη Φωτοπούλου, στο Ξενοδοχεία ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.  Να σημειώσουμε ότι έχουν προηγηθεί  Συγκεντρώσεις και Συνελεύσεις  σε Χωριά και ο αποκεντρωμένος αυτός Συνδυασμός κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του στη Μύρινα!  

 ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ                                                                   Μισή  ώρα αργότερα,  στις 20.00, πάντα σήμερα Κυριακή 12/5, έχουμε Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του  σημερινού και υποψήφιου Δημάρχου Δ. Μαρινάκη και επειδή έχει προηγηθεί μια Κεντρική εκδήλωση στην παρουσίαση του Συνδυασμού, πιθανόν τα σημερινά εγκαίνια θα είναι και η τελευταία μεγάλη προλογική εκδήλωση. Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στην  Αγορά δίπλα στο Εκκλησάκι

Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΡΜΑΔΟΥΡΟΣ                                                                                          Ο Συνδυασμός του Βαγγέλη Γιαρμαδούρου έχει ανακοινώσει πρόγραμμα επίσκεψης στα χωριά και με βάση αυτό σήμερα στις 19.00 θα πάνε στο  Ρωσσοπούλι  ενώ στις 20.00 θα πραγματοποιήσουν Συγκέντρωση στο Μουδρο!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ                                                                                                                                          Πέραν αυτών όλοι οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι  για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές αλλά και τις Κοινοτικές   δεν θα  αφήσουν αυτή τη ήρεμη μέρα να μείνει έτσι   και με τηλεφωνήματα  και επισκέψεις δίνουν  τη "Μάχη του  Σταυρού"  !

  

Διαβάστηκε 286 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 09:39