26 Μαΐου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 14:59

Ισως το μεγαλυτερο Πολιτιστικο γεγονος στη Λημνο του ερχομενου Καλοκαιριου ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ,  ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,  ΕΚΘΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

ΜΑΛΙΣΤΑ,  ΑΠ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ  ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ρ. ΚΟΨΙΔΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΑΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.

Στη  φωτογραφία παραθέτουμε  ένα έργο του Ρ. Κοψιδη,  που απεικονίζει τα παιδικά του χρόνια  στη Λήμνο. Στο πάνω αριστερό  σημείο του πίνακα διακρίνεται η επιγραφή: Κάστρο Λήμνου και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον το κείμενο του,  κάτω δεξιά.  

 Έκθεση Ράλλη Κοψίδη

Κύριοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε, ότι το καλοκαίρι 2019, στις εκδηλώσεις της Πινακοθήκης Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης του Κοντιά,  θα πραγματοποιηθεί μία και μοναδική έκθεση ζωγραφικής, του μεγάλου Λημνιού ζωγράφου Ράλλη Κοψίδη, η οποία θα είναι αναδρομική και θα περιλαμβάνει πέραν  των έργων ζωγραφικής και άλλα εκθέματα από τις λοιπές δραστηριότητες του μεγάλου καλλιτέχνη [ χαρακτικά ,συγγράματα κλπ.]. Σε δεύτερο χρόνο θα επικοινωνήσουμε ξανά για τις λεπτομέρειες που αφορούν την έκθεση.

     Για τον Σύλλογο Κοντιατινών Λήμνου, ο υπεύθυνος της Πινακοθήκης

                              Δημήτρης Λούσκος.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1063 φορές