21 Ιανουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 13:41

Ετοιμο το Ψηψοδελτιο στη Λημνο του υποψ. Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στη Λήμνο βρίσκεται για 3η φόρα τους τελευταίους 2 μήνες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου,  Κώστας Μουτζούρης.  Σ' αυτή την 3η  παρουσία του  εδώ μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε στο  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  (φωτογραφία) μια σύντομη συνομιλία για την Υποψηφιότητα του.

Ο κ. Μουτζούρης, Μυτιληνιός στην Καταγωγή,  είναι σήμερα Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και πρώην  Πρύτανης  και καθηγητής του Εθν. Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παλιότερα ήταν υποψήφιος Βουλευτής της Ν. Δ. στο  Νομό,   ενώ σήμερα κατεβαίνει ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος της Περιφέρειας.

Τα θέματα  στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Μουτζούρης ήταν κυρίως έργα λιμενικά, και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού ο ίδιος ως καθηγητής του Πολυτεχνείου έχει την ειδικότητα του Λιμενολόγου.  Άλλα θέματα,  που του θέσαμε ήταν αναπτυξιακού χαρακτήρα, φράγματα, Τουρισμός κλπ. Ειδικά για τον  τελευταίο  ο Κ. Μουτζούρης τόνισε ότι θα πρέπει για τον Τουρισμό,   οι δράσεις της Περιφέρειας και η συμμετοχή σε Εκθέσεις να είναι πιο στοχευμένες.

Τέλος, όπως μας είπε, στη  Λήμνο οι 5 Υποψήφιοι του Συνδυασμού του  είναι  έτοιμοι και μένει μια θέση ακόμη που μένει "επιμελώς"  ανοιχτή…

Διαβάστηκε 634 φορές

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444