22 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 07:40

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΨΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΛΗΜΝΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Μύρινα, 13 Νοεμβρίου  2018

Σε συνέχεια των προσπαθειών που γίνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου με σκοπό να αναδειχθούν και να τιμηθούν οι ευεργέτες και δωρητές των νησιών μας,  την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Η Λήμνος και οι απόδημοι ευεργέτες της» από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου  και την ενεργό συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Θάνους στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθήνας.

 Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε  η κα Ελένη Ψαρρά, μια σπουδαία γυναίκα της Ελληνικής Ομογένειας Αμερικής, για την μεγάλη φιλανθρωπική και πολιτιστική προσφορά στο Λημνιακό λαό και ιδίως στο αγαπημένο   χωριό  καταγωγής της, το Θάνος Λήμνου.  

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν  ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων κ.  Αντώνης Καραγιάννης με θέμα «Λήμνος και μετανάστευση», ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Σιγούρος με θέμα «το φιλανθρωπικό έργο της κυρίας Ελένης Ψαρρά», ενώ στην ομιλία που  απηύθυνε ο Έπαρχος Λήμνου Ευάγγελος Γιαρμαδούρος εξήρε την καθοριστική συμμετοχή των Λημνίων αποδήμων σε δραστηριότητες που αφορούν την ευεργεσία προς όφελος  της κοινωνίας των νησιών μας.

Στη συνέχεια ο Έπαρχος  προσέφερε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο στην τιμώμενη ευεργέτιδα του νησιού μας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Επικοινωνιολόγος κα. Μαίρη Κονταρίδη.

Την εκδήλωση χρηματοδότησε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, ενώ οι επαγγελματίες της Λήμνου προσέφεραν προϊόντα του νησιού μας, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε.

 

                                                                 Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου 

Διαβάστηκε 306 φορές