25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 20:22

ΜΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΒΑΤΟ, ΣΕ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν το παιχνίδι με τον  Παναθηναϊκό είχε έναν  ιστορικό χαρακτήρα , καθώς μια ομάδα της Λήμνου έπαιζε σε τόσο, το μεγαλύτερο, υψηλό επίπεδο, ο αγώνας του Σαββάτου με τον Πανιώνιο έχει εξ  ίσου την ιστορική του σημασία,   αφού  στη Λήμνο  παίζεται ένα ανάλογο  παιχνίδι.  Όμως αυτή τη φορά  με ουσιαστικό περιεχόμενο.

Ο ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ σε αυτή την πρώτη του χρονιά έχει για στόχο την παραμονή στην κατηγορία και ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι καθοριστικός προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι αγώνας κρίσιμος και θέλει τη βοήθεια των φίλαθλων της Λήμνου. Το κλειστό Ν. ΣΑΜΑΡΑΣ πρέπει να είναι όχι απλά γεμάτο αλλά κατάμεστο.

Η  κερκίδα με τον ενθουσιασμό της , ακόμη και στις δύσκολες στιγμές,  μπορεί να σπρώξει την τοπική Ομάδα και ταυτόχρονα  να αποθαρρύνει τους φιλοξενουμενους.

Τον αγώνα θα τον δείξει απ ευθείας, άλλο ιστορικό αναμενόμενο αυτό, η ΕΡΤ2 αλλά εμείς θα τον δούμε ζωντανά!  Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού οι κάτοικοι του θα μπορέσουν να δούνε  ζωντανά ένα αθλητικό  θέαμα,   που θα το μεταδίδει απ ευθείας η τηλεόραση για τους άλλους  σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Όλε!

Διαβάστηκε 277 φορές