25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 12:09

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "ΠΑΡΑΓΚΑ" ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η καταγγελία του (αγνωστου)  επισκεπτη στην παραλία της Παρανησιάς (μετά τον Εβγάτη) , είναι απολύτως ακριβής και η αγανάκτηση δικαιολογημενη   για αυτή την ασυδοσία.              Άγνοια των Νόμων;, Αναισθησία;, Κουτοπονηριά;  ειναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν και  η φωτογραφία που επισυνάπτεται δείχνει το μέγεθος της ασυδοσίας  

Την Κυριακή είχα και από άλλον επισκέπτη στην περιοχή ανάλογη τηλεφωνική καταγγελία και περίμενα μια φωτογραφία από αυτόν όμως την πήρα απο αλλού...

Πάντως αγαπητέ φίλε η αυθαιρεσία αυτή, όπως μας την περιγράφεις,  δεν μας απελπίζει  γιατι αποδεικνύει οτι υπάρχουν και αντιστάσεις όπως η δίκη σου... Το μόνο που  μενει  να δούμε είναι με ποιανού το μέρος είναι οι Αρχές, οι οποίες πρέπει να  κατεδαφίσουν  άμεσα το αυθαίρετο  και να ερευνήσουν για τους υπευθύνους..

Παραθέτουμε το κείμενο του Καταγγέλλοντος που πραγματικά τα βάζει όλα  και αν έκανα αυτόν τον πρόλογο είναι για να φάνει ότι δεν είναι μόνος! (και αν υπάρχουν σχόλια αναγνωστών για το κείμενο ακόμη καλύτερα)

 "Tην Κυριακή 8 Ιουλίου αποφασίσαμε με την παρέα μου να κάνουμε το μπάνιο μας σε μια ερημική παραλία του νησιού μας χωρίς πολύ κόσμο και χωρίς να είναι οργανωμένη με beach bar καθώς επιθυμούσαμε ένα ήσυχο μπάνιο. Αποφασίσαμε λοιπόν να επισκεφτούμε την παραλία της Παρανησιάς μια μικρή και απομονωμένη παραλία που έχει και δύο δέντρα για σκιά... 

Με μεγάλη απογοήτευση όμως και αρκετό θυμό και αγανάκτηση αντικρίσαμε μια ξύλινη ιδιοκατασκευή πάνω στην αμμουδιά 3-4 μέτρα από το κύμα, την οποία μάλιστα την είχαν τοποθετήσει σε μηδαμινή απόσταση από τα δύο μοναδικά δέντρα της παραλίας κάτι που εμποδίζει κάθε επισκέπτη να ωφεληθεί απ' την σκιά τους. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που σας επισυνάπτω δεν έφτιαξαν απλά ένα κιόσκι από το οποίο θα μπορούσαν να επωφεληθούν όλοι οι επισκέπτες, αλλά έχει αρχίσει να παίρνει την μορφή μιας καλύβας με πλαϊνούς "τοίχους"!!! Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πόσο εύκολα ο καθένας μπορεί να οικειοποιείται μια παραλία, και τί χρειάζεται να γίνει για να επέμβει κάποιος αρμόδιος φορέας (δήμος, επαρχείο, λιμεναρχείο...) 

Η αναισθησία ορισμένων συμπολιτών μας είναι απερίγραπτη, η αλαζονεία τους δε, απεριόριστη, επειδή όμως δεν είναι και η υπομονή μας απεριόριστη, και επειδή δεν θέλουμε να καταφύγουμε σε μηνύσεις, καταγγελίες κτλ παρακαλούμε να δημοσιεύσετε αυτό το κείμενο μήπως και συγκινηθούν και μαζέψουν την κατασκευή για να περάσουμε όλοι μας, ένα ήσυχο καλοκαίρι."

 

 

Διαβάστηκε 1859 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 12:24