21 Φεβρουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 11:10

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                                                                            ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ                        Μύρινα    6 -7-2018                    Πληροφορίες: Αδαμ.Γαροφαλλίδου                                                                                                 Τηλ: 22543-50042   Κιν: 6937459622             

 

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

     Η πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο χώρο των Εργατικών Κατοικιών στις 4-7-2018.

  Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνάντηση με κατοίκους της περιοχής για την  διαπίστωση και καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια,   μιας και κατά γενική ομολογία  η περιοχή  παρουσιάζει την εικόνα εγκατάλειψης.

 Προβλήματα που εγκυμονούν κινδύνους όπως τα επικίνδυνα κιγκλιδώματα (την αντικατάσταση των οποίων μετά από την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποίησε το συμβούλιο της Κοινότητας τον Σεπτέμβριο του 2014 στο χώρο, ζητά  επιμόνως και ανελλιπώς από τον Δήμο με την υποβολή του ετήσιου τεχνικού προγράμματος)τη συντήρηση των τοιχίων, το κλάδεμα των δέντρων και τον καθαρισμό του αλσυλλίου από ξερά κλαδιά για την αποφυγή του κινδύνου πυρκαγιάς, τον καθαρισμό και ευπρεπισμό των κοινόχρηστων χώρων κ.λ.π.

  Το συμβούλιο μας κατέγραψε και αποτύπωσε φωτογραφικά τα προαναφερθέντα, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις και την καλή συνεργασία κατοίκων της περιοχής και στη συνέχεια θα καταθέσει εισήγηση-πρόταση προς τα αρμόδια όργανα του Δήμου Λήμνου, με σκοπό την  δρομολόγηση άμεσης λύσης.

 Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» της Δημοτικής Κοινότητας που αφορά στην  καταγραφή των προβλημάτων της πόλης μας. Η  αξιολόγηση των προτάσεων-παραπόνων-ιδεών που αφορούν σε  θέματα καθημερινότητας έχει ήδη ξεκινήσει και πολύ σύντομα η Δημοτική μας Κοινότητα θα τις  υποβάλλει αρμοδίως.  

  Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας

                                                                      Η Πρόεδρος

                                                Αδαμαντία Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

 

Διαβάστηκε 756 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « A WOMAN OF LEMNOS ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ »