Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 11:53

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΛΑΥΡΙΟΥ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Δημ. Μαρινάκη, μετά και από το περιστατικά  που δημοσιεύσαμε ότι Φοιτητής,  ο οποίος έφτασε στο Λαύριο με τον Πήγασο στις 11 το βράδυ,  παρέμεινε εκεί,  στα παγκάκια,  μέχρι το πρωί, αφού δεν υπήρχε  δρομολόγιο του  ΚΤΕΛ.

Βέβαια για την επόμενη χρονιά καλά θα είναι να αλλάξουν τα δρομολόγια του Πλοίου, αλλά για τώρα το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να προσαρμοστούν, κατά το δυνατόν,  τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

 

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Μύρινα, 29 Ιουνίου 2018  

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Ο Δήμαρχος  Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε χθες, Πέμπτη 28 Ιουνίου, επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Νομού Αττικής κ.  Γεώργιο Παπαδομιχελάκη, με την οποία ζητά βελτιώσεις των ωρών αναχώρησης στα δρομολόγια των λεωφορείων που εξυπηρετούν τους επιβάτες του Εξπρές Πήγασος, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

            Ειδικότερα, για το δρομολόγιο το οποίο φθάνει στο Λαύριο κάθε Δευτέρα στις 23:00 ο Δήμαρχος ζητά να υπάρξει μέριμνα για την εξυπηρέτηση, μέσω του ΚΤΕΛ, των επιβατών που θα φθάσουν εκείνη την ώρα στον λιμένα Λαυρίου.

            Επίσης, σε ό,τι αφορά στο δρομολόγιο  με άφιξη στον λιμένα Λαυρίου την Πέμπτη στις 21:00 και σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση, ο κ. Μαρινάκης ζητά την παραμονή του λεωφορείου στον λιμένα μέχρι την άφιξη του πλοίου, εφόσον η καθυστέρηση αυτή δεν είναι πολύωρη.

 

Διαβάστηκε 1063 φορές
Hλίας Κότσαλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Hλίας Κότσαλης