22 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 21:55

Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η διαπλάτυνση του δρόμου από τα  ΕΛΒΕΤΙΚΑ μέχρι το ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ στον Αυλώνα, σε 1 χιλιόμετρο δρόμο δηλαδή, μπορεί να μην είναι ένα καλά σχεδιασμένο  έργο όμως   σίγουρα διευκολύνει την κίνηση  αυτοκίνητων και πεζών.

Το μειονέκτημα του είναι ότι η διαπλάτυνση αυτή δεν έγινε από τη μια πλευρά του δρόμου  αλλά έγινε αλλού από  την αριστερά  και αλλού από τη δεξιά πλευρά του Δρόμου,  σε εκείνα τα σημεία  δηλαδή  όπου υπήρχε χώρος…

Ξεκινώντας κανείς,  λοιπόν,  από τα ΕΛΒΕΤΙΚΑ προς τον  ΑΥΛΩΝΑ  θα πρέπει να βαδίζει στην αριστερή  πλευρά του  δρόμου όπου έγινε η  διαπλάτυνσης ενός μέτρου περίπου. Πιο πάνω όμως η διαπλάτυνση έγινε  από την απέναντι,  τη δεξιά,  πλευρά (φωτογραφία) ,  ενώ 200 μέτρα πιο ψηλά  πηγαίνει  πάλι  απο την αριστερή.

Πολύ φοβούμαι ότι η ξένοι τουρίστες, πελάτες του ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ, για τους οποίους κυρίως έγινε η διαπλάτυνση,   θα απορούν,  μπορεί και να γελούν όταν θα κινούνται πότε στη δεξιά και πότε στην αριστερή πλευρά του δρόμου για να βρίσκονται εκτός του οδοστρώματος που κινούνται αυτοκίνητα.  Σίγουρα όμως θα είναι πιο ασφαλής από πριν όταν περπατούσαν στην  άκρη  δρόμου με τα αυτοκίνητα να περνούν επικίνδυνα διπλά τους.

Διαβάστηκε 1225 φορές