17 Ιουνίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 12:20

«ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ» Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                                 Μύρινα  9-5-2018                                            ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ                                                                               Πληροφορίες: Αδαμ.Γαροφαλλίδου                                                                                                 Τηλ: 22543-50042   Κιν: 6937459622                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας  διοργανώνει ομιλία/συζήτηση με   θέμα «ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ» και ομιλητή τον Ψυχολόγο κο Πέτρο Κεχαγιά την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018  στις 7:30 μ.μ. στην  αίθουσα  «ΑΠΟΘΗΚΗ» στο λιμάνι της Μύρινας.

 Στην ομιλία/ανοιχτή συζήτηση θα ακουστούν με απόλυτο σεβασμό  προσωπικές ιστορίες από μητέρες της Λήμνου, οι οποίες μέσα από τις δυσκολίες και τις δυνάμεις τους, έχουν "κάτι να πουν" στην κοινωνία της Λήμνου. 
 Μονογονεϊκές οικογένειες, μητέρες παιδιών με ειδικές ανάγκες-ικανότητες, αναγνωρισμένες επαγγελματίες, πολύτεκνες μητέρες, γυναίκες με δυσκολίες στην εγκυμοσύνη ή τον τοκετό... Μητέρες που συνεχίζουν τον καθημερινό τους αγώνα.

 Η μητρότητα δεν είναι απλά μία γιορτή, είναι ένα θαύμα! Μοιράσου το!

 Η είσοδος είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλους. 

 

Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας

                                                                            

                                                                              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                                           Αδαμαντία Γαροφαλλίδου-Παπούλκα 

 

Διαβάστηκε 427 φορές