16 Ιανουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 10:47

ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ !

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΡΤΗΣΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ (με φωτογραφιες): "Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και την προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών, παρατάθηκε μέχρι την Πέμπτη το βράδυ η εντυπωσιακή Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, στον Καπνικό Σταθμό, δίπλα στο μεγάλο άνετο πάρκινγκ των δικαστηρίων. Καθημερινά από τις 10 το πρωί συνέχεια μέχρι αργά το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη. Προσφέρεται καφές, ελληνικός, γαλλικός και τσαι! To βραδάκι και ευχάριστη ζωντανή μουσική!

 

Όπως βλέπουμε  από την ανάρτηση του φίλου μου, της Λήμνου και  γενικώς, Θοδ. Δημητριάδη, εκείνο το  κίνημα της Πατάτας,  που τα κανάλια στην αρχή της Κρισης το έκαναν,  για λίγες μέρες,  πασίγνωστο,  συνεχίζει και έχει επεκταθεί!

Μαθαίνω απο το Θόδωρο  ότι  στο χώρο που βλέπουμε, τον  πολύ όμορφο  απο τους ιδιους  τους εθελοντές διαμορφωμένο, κάθε εβδομάδα εξακολουθούν να μοιράζουν πατάτες και άλλα αγροτικά είδη, κατά προτίμηση απο Συνεταιρισμούς, σε τιμές παραγώγου.

Στο SITE αυτής της Ομάδας Εθελοντών απο την Κατερίνη ανακοινώνεται ποιο αγροτικό προϊόν  εχει σειρά, τα   ποιοτικά χαρακτηριστικά και η τιμη του,   σε ποσοτητες 5 - 10 κιλά ανάλογα το είδος,  και οι καταναλωτές προ-παραγγέλνουν!

Σε χρονιάρες μερες όπως τα Χριστούγεννα στον ωραίο αυτό χώρο, ο  οποίος  είναι δημόσιος  και  μέχρι να ξεκαθαρίσει τον "κατέλαβαν"  (!),  κάνουν ένα πολυήμερο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι, το μόνο απο τα γνωστα,  χωρίς προαπαιτούμενα όπως εισιτήριο και  κόστος συμμετοχής και τα λίγα έξοδα, αφου η εργασια είναι εθελοντική, τα εξασφαλίζουν απο Χορηγούς. 

Ρώτησα σε μια ραδιοφωνική συνομιλία  τον Θόδωρο: που οφείλεται ότι το κίνημα της πατάτας ξεκίνησε στην Κατερίνη και,  το κυριότερο,  οτι συνεχίζει και με άλλες όμορφες μορφές!

Καθαρή απάντηση, συμφωνήσαμε,  δεν υπάρχει πάρα μόνο "ισως". Ίσως  η κεντρική γεωγραφική θεση της Κατερίνης, ίσως το μέγεθος της (ουτε μικρη ουτε μεγαλη πολη)  , ισως μια κάποια συγκυρία,  αλλά οπωσδήποτε γιατι στην περιοχή μένουν πολλοι Πόντιοι!

 

Διαβάστηκε 766 φορές

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444