24 Ιανουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 08:45

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΒΑΘΙΕΣ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του ΕΕΣ.

 Με την συνδρομή και συμμετοχή πολλών  συμπατριωτών μας, μεγάλωσε το δέντρο, με κουτιά γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, ικανής ποσότητας, που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, μέσω των κοινωνικών  δομών του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του ΕΕΣ,  Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 Την δράση πλαισίωσαν τα μουσικά σύνολα του Δήμου Λήμνου με άσματα και κάλαντα δημιουργώντας Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην κεντρική αγορά της Μύρινας,  στον πλάτανο.

 Το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του ΕΕΣ, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τον Δήμο Λήμνου,  προς τον ΟΕΠΑ  Δήμου  Λήμνου και τους ανθρώπους του, τον Μαέστρο των μουσικών συνόλων  του Δήμου και τους ανθρώπους του, που πλαισίωσαν και βοήθησαν  την δράση μας και όλους τους ανιδιοτελείς συμπολίτες μας που από το υστέρημά τους ψήλωσαν το «Δέντρο Αγάπης»

 Ένα μεγάλο  Μπράβο  στους Εθελοντές και Εθελόντριες, την ψυχή του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου ΕΕΣ, με ευχές για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

                             ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΕΕΣ

Διαβάστηκε 643 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36