20 Φεβρουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 21:13

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΣΤΟ ΤΡΙΦΩΤΟ ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο αγωγός απο τα φανάρια το 2ου Δημοτικού μέχρι το Τριφωτο ανοίχτηκε (φωτογραφία ) και καθαρίζεται…  Ηταν μπαζωμένος,  μου ειπαν οι εκτελούντες το έργο,  και η  ικανότητα του  για την αποστράγγιση νερών είχε μειωθεί πολύ. Προφανώς μετά όσα έγιναν στην Δυτική Αττική και στη Μάντρα κινητοποίησε τη Δημοτική Αρχη για ένα έργο ουσίας… Γιατί η περιοχή πλημμυρίζει ταχτικά…

Το έργο έχει προκαλέσει μεγάλη ανωμαλία στην κυκλοφορία και  αργει  να τελειώσει.  Πάντως εγώ είδα τον  εργολάβο να δουλεύει ως αργά το απόγευμα και μάλιστα με αρκετά μηχανήματα. Οπως μου είπε θα χρειαστούν άλλες 10 μέρες για να σκεπαστεί οπότε καπου εκεί κατά  τις 16 του μηνός θα δοθεί η δρόμος  στην κυκλοφορία…

Τώρα που άρχισαν πρέπει να συνεχίσουν και σε άλλα σημεία της Μύρινας και της Λήμνου… Οι περιοχές που πλημμυρίζουν είναι γνωστές και χρειάζονται παρεμβάσεις… Μάλιστα στο Τριφωτο όπου γίνεται το έργο δεν αρκεί μονο αυτός ο καθαρισμός, γιατί είναι μέρος του  συνολικού αγωγού,  ο οποίος   διέρχεται απο τη Λ. Δημοκρρατιας.

 Επίσης  πρέπει  να διευθετηθούν τα νερά που κατεβαίνουν  απο την περιοχή του Γηροκομείου,  θυμίζουμε ότι στο σημείο αυτό υπήρχε ρέμα που κατέβαζε τα νερα στον Τούρκικο Γιαλο,  που όμως  το ρέμα αυτό έχει κτιστεί….  

Διαβάστηκε 842 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36