20 Φεβρουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 14:39

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ (;) Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα ΕΛΒΕΤΙΚΑ, λένε οι πληροφορίες, αλλάζουν ιδιόκτητη…  Βέβαια αυτό έχει ακουστεί πολλές φορές στη Λήμνο  όμως  πάντα ήταν  εικασίες και ευσεβείς πόθοι… Τώρα όμως  οι πληροφορίες έχουν μια πραγματική και ισχυρή βάση.

Πριν από  περίπου δυο εβδομάδες ήρθε στη Λήμνο με μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο η ιδιοκτήτρια του ιστορικού ξενοδοχείου,  η κ. Ελένη Δαλακούρα,  μαζί  με γνωστό επιχειρηματία - εφοπλιστή, ο οποίος μάλιστα τα τελευταία χρόνια έρχεται τα καλοκαίρια στη Λήμνο στο σπίτι του στον Αγιογιαννη Κάσπακα.

Είναι φανερό ότι η επίσκεψη αυτή στα ΕΛΒΕΤΙΚΑ δεν μπορεί παρά να είναι μια επιτόπου μεταφορά μιας διαπραγμάτευσης για την αγορά του ξενοδοχείου και φυσικά η επίσκεψη αυτή δείχνει ότι η πώληση των ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Είναι γνωστό,  και σε μας ακόμη πιο πολύ γιατί μας το δήλωσε, πριν 1,5 χρόνο, σε  εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  η κ. Δαλακουρα,  ότι ναι το ξενοδοχείο είναι  προς πώληση,  μόνο όμως αν υπήρχε σοβαρή πρόταση,  και όπως μας  είχε τονίσει με νόημα η  Ελένη Δαλακουρα, αν  ο αγοραστής θα ήταν φερέγγυος για να συνεχίζει την  ιστορική πορεία του  Ξενοδοχείου.

Νομίζουμε λοιπόν ότι με τον επίδοξο αγοραστή, ο οποίος  κάνει  τα καλοκαίρια διακοπές στη Λήμνο και είναι απόλυτος γνώστης του χώρου και αυτή η προϋπόθεση που έθεσε  η κ. Δαλακουρα ισχύει. Άλλωστε και η ίδια με το σύζυγο της πριν  αγοράσουν  το Ξενοδοχείο ήταν για σειρά ετών πελάτες του.

Υπάρχουν λοιπόν σοβαρές ενδείξεις για μια πώληση που θα οδηγήσει στην επαναλειτουργία  των ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ  ή πιο επίσημα  ΑΚΤΗ ΜΥΡΙΝΑ, όμως στις υποθέσεις αυτές τίποτα δεν είναι βέβαιο μέχρι την πραγματοποίηση του.

Χαρακτηριστικό  της αναφοράς μας αυτής και τη πρωινής μας εκπομπής  είναι ότι σήμερα 4/12  γιορτάζει  το εκκλησάκι  της  Αγίας  Βαρβάρας, στην ομώνυμη παραλία,  δίπλα στα Ρηχά Νερά,  όπου  είναι χτισμένο το ξενοδοχείο!  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διαβάστηκε 2639 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36