19 Οκτωβρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 20:24

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η σχεδόν 80  ετών συμπολίτισσα μας, ήταν η δεύτερη περίπτωση δωρεάν αεροδιακομιδής από το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ, μέσα σε λίγες μέρες!

Η σύμβαση του Ιδρύματος με την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ για τέτοιες αεροδιακομιδές,  ενεργοποιήθηκε και έτσι έγινε η  μεταφορά με αεροπλάνο από τη Λήμνο στην Αλεξανδρούπολη στο εκεί Νοσοκομείο.

Η  τραυματισθείσα από πτώση  είχε σοβαρά  κατάγματα και έτσι αποφασίστηκε από το Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας να μεταφερθεί σε κάποιο κεντρικό Νοσοκομείο. Όμως η  αεροδιακομιδή  με το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να εξασφαλιστεί και έτσι απευθύνθηκαν στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ,  το οποίο πριν από 2 εβδομάδες ανακοινώσε την δωρεάν αεροδιακομιδή του Πληθυσμού του Νησιού σε συνεργασία με τη ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, όταν δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνει από τον Κρατικό Φορέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη αεροδιακομιδή έγινε προς  το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης (φωτογραφία), , όπως ήταν η επιθυμία της τραυματισμένης, για να είναι κοντά στην Κόρη της η οποία εργάζεται εκεί, ενώ η σύμβαση του Ιδρύματος με την Ασφαλιστική Εταιρεία προβλέπει μεταφορές  από Λήμνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Μυτιλήνη. Όμως υπήρξε προσωπική παρέμβαση του Γιώργου Μπούμπουρα, μόνιμου Κατοίκου Κοντοπουλίου,  και έτσι έγινε δυνατή η αεροδιακομιδή στην Αλεξανδρούπολη, όχι με ελικόπτερο άλλα,  λογω κακών καιρικών συνθηκών,  με αεροπλάνο.

 Η οικογένεια της τραυματισμένης μέσα από εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ  και όπως ειπώθηκε αυτή η παροχή του Ιδρύματος προς τους Κατοίκους της Λήμνου εντυπωσίασε όσους το έμαθαν στην Αλεξανδρούπολη αφού θεωρείται ότι είναι κάτι μοναδικό, ως ιδιωτική Χορηγία, για όλη την Ελλάδα!  

Διαβάστηκε 2302 φορές

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444