19 Οκτωβρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 14:34

Οι αεροδιακομιδες, αν χρειαστει, και απο το Ιδρ. Π. Μπούμπουρα Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ιδρυμα Π.  Μπουμπουρα για τα επομενα 3 χρόνια θα  καλυπτει  οικονομικα την    αεροδιακομιδή  κάθε κατοίκου της Λήμνου,  όταν αυτό θα  κρίνεται αναγκαίο από τους Γιατρους του Νοσοκομείου της Λήμνου και εφόσον  δεν θα υπάρχει,  τη χρονική εκείνη στιγμή,  διαθέσιμο μέσο  μεταφοράς από  το ΕΚΑΒ. 

 Αυτό το σχέδιο ανακοινώθηκε χθες 22/11 επισήμως σε ειδική εκδήλωση στο ΜΑΡΟΥΛΑ  με τη συμμετοχή του Δημαρχου, Δ. Μαρινάκη, του εκπροσώπου του Ιδρυματος, Σπύρου Μπουμπουρα (γιου του Παντελή  Μπούμπουρα) καθως και  στελεχών της ασφαλιστικης εταιρειας  Ιντεραμέρικαν,  που έχει αναλάβει την  αεροδιακομιδή  ασθενών όπως την αναφέραμε πιο πάνω.  

Ο Δήμαρχος, ο οποίος είναι  αυτος που έδωσε την ιδέα αυτης της παροχης από το Ιδρυμα Μπουμπουρα, μιλώντας αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία, όταν  πριν ένα χρόνο, χρειάστηκε να γίνει μια  αεροδιακομιδή ατομου σε κρισιμη κατασταση, όμως την  ιδια ωρα έτυχε να υπάρχουν άλλες 2 περιπτώσεις  αεροδιακομιδής από άλλα νησια, οποτε τα μεσα του ΕΚΑΒ δεν μπορούσαν ανταποκριθούν σε άμεσο χρόνο  με αποτέλεσμα η αργοπορία αυτή να αποβεί  μοιραια…

Ετσι,  ειπε ο Δημαρχος,  σε μια από τις πολλές συνομιλίες του με τον Π. Μπούμπουρα έβαλε την Ιδέα των αεροδιακομιδων και από ιδιωτικό φορέα κάτι που το Ίδρυμα Π. Μπουμπουρα δέχτηκε και υλοποίησε.

Ο Σπυρος Μπουμπουρας,  στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του,  μίλησε  για τη συνεργασία και το καλο κλιμα που υπάρχει με  Δήμαρχο και την  προσπάθεια που κάνει το Ίδρυμα να ικανοποιεί ανάγκες του Νησιού.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν εκπρόσωποι της ασφαλιστικής εταιρείας οι οποίοι εξήγησαν τι ακριβώς έχουν αναλάβει.

Αυτό που θα  γίνεται λοιπόν είναι: όταν υπάρχει ανάγκη επείγουσας αεροδιακομιδής από το Νοσοκομείο Λήμνου και εφόσον δεν θα υπάρχουν κρατικά μέσα αερομεταφοράς από το ΕΚΑΒ ( που συνήθως υπάρχουν!), γιατί θα είναι απασχολημένα κάπου αλλού,  τότε το Νοσοκομείο θα απευθύνεται στην Ιντεραμέρικαν για την αεροδιακομιδή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ .  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Έπαρχος Β. Γιαρμαδούρος και εκπρόσωποι των Τοπικών  Αρχών, ενώ δεν από πλευράς απλών πολιτών δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή (φωτογραφία)

Διαβάστηκε 1290 φορές

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444