24 Ιουνίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 20:16

ΜΑΘΗΜΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η Ο ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

 ΕΛΠΙΖΩ Ν ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΡΩΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ !

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                       

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ             

«ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ»

Προς

Τα μέλη του Συλλόγου

Μύρινα     7/11/2017

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λήμνου, σας καλούμε στο βιωματικό εργαστήριο με τίτλο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΟ – ΜΑΘΗΣΗ που θα γίνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

  Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει σειρά ομαδικών συναντήσεων με εκπαιδευτικούς και γονείς, στις οποίες θα τεθούν προβληματισμοί σχετικά με δυσκολίες που αφορούν είτε τη μάθηση, είτε τη συμπεριφορά εντός σχολικού πλαισίου, αλλά και εκτός αυτού.

  Στόχος είναι να λάβουν ενημέρωση από ειδικούς, την ψυχολόγο Σωτηρία Κυριαζίδου και την εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής Πηνελόπη Τσακανίκα, να συζητηθούν τα αίτια της κάθε συμπεριφοράς και να υπάρξει από κοινού παρέμβαση για κάθε περίπτωση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κ. ΜΑΔΥΤΙΝΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΙΔΟΥ

Διαβάστηκε 748 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 20:19