22 Ιανουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 21:09

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά τις διδακτικές επισκέψεις που πραγματοποίησαν ομάδες μαθητών /τριών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο σχολικού περιπάτου στη Μύρινα, απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τις Διοικήσεις και τους υπευθύνους των παρακάτω υπηρεσιών που μας υποδέχτηκαν, μας φιλοξένησαν με γενναιοδωρία και προσέφεραν στους μαθητές και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς μας από τα ωραιότερα βιωματικά «μαθήματα» εκτός τάξης:

Α. Τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για τη φιλόξενη υποδοχή, την ενδιαφέρουσα ξενάγηση στην αίθουσα «Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου» από την κα Δέσποινα Παπαδοπούλου (πρώην διευθύντρια του σχολείου) και την ευγενική προσφορά βιβλίων της συγγραφέως για τη σχολική βιβλιοθήκη.

Α. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου για την παρουσίαση του εξοπλισμού της Υπηρεσίας  και την ιδιαίτερα  χρήσιμη επίδειξη πυροπροστασίας που μας προσέφερε.

Λιβαδοχώρι, 10/11/2017

 Για τη Σχολική Κοινότητα

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου 

Διαβάστηκε 307 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36