22 Ιανουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 12:04

ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ Η OLYMPIC... ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΑ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για δεύτερη Κυριακή η OLYMPIC - AEGEAN  ματαίωσε την Πτήση Αθήνα - Λήμνος.

Σε δικαιολογητικό που δόθηκε σε επιβάτη στη Λήμνο αναφέρεται η  ακύρωση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών…

Όμως ο καιρός όπως οι επιβάτες αλλά και εμείς αντιληφτήκαμε δεν είχε κανένα αποτρεπτικό,  για την πτήση,  στοιχείο. Βέβαια για να μη  γίνει η πτήση στην ώρα της οπωσδήποτε κάποιο  εμπόδιο θα υπήρχε…

Εκείνο που μας κάνει καχύποπτους είναι  ότι η ακύρωση ανακοινώθηκε στους επιβάτες  στις 9.30 το πρωί δηλαδή μισή  ώρα μετά την προγραμματισμένη πτήση.  Γιατί όμως δεν περίμεναν τη βελτίωση του καιρού  αφού υπήρχε τέτοια  πρόβλεψη,  κάτι που συνέβη  αργότερα και έτσι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο μας το αεροπλάνο της ASTRA;

Και κάτι άλλο:  γιατί δεν ανακοίνωσαν στους επιβάτες ότι με την ακύρωση δικαιούνται  διαμονή σε ξενοδοχείο και έξοδα ταξί και διατροφής…  Κάποιοι  που το έψαξαν και το απαίτησαν πήραν  αυτή την παροχή. Από άλλη  περίπτωση γνωρίζουμε ότι στους επιβάτες δίνεται ένα ανοιχτό εισιτήριο για κάποια άλλη πτήση. Ίσως, όπως μάθαμε,  στα δικαιώματα του επιβάτη για τέτοιες περιπτώσεις να δίνεται και κάποια χρηματική αποζημίωση…  όμως  κάνει το "κορόιδο"   το αεροπορικό μονοπώλιο της Ελλάδας.

Με κάτι τέτοια, επίσης,  η Λήμνος  χάνει την αξιοπιστία της σαν ένας σύγχρονος προορισμός, ενώ έχει ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλεστέρα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,  λογω μορφολογίας του εδάφους και  θέσης .   Την προηγούμενη Κυριακή  (οι Κυριακές το έχουν…),  όταν  πάλι ακυρώθηκε η πτήση,  κάποιοι  επιβάτες Γονείς  φοιτητών στη Σχολή  της Λήμνου μας  ρώτησαν ανήσυχοι αν αυτό συμβαίνει συχνά. Τους καθησυχάσαμε όμως  να που συνέβη ξανά μέσα σε μια εβδομάδα.

Και εδώ έρχεται ένα άλλο ζήτημα: ακούγεται ότι ένα μηχάνημα βοηθητικό για περιπτώσεις  χαμηλής νέφωσης και ορατότητας, το όποιο υπάρχει σε όλα τα αεροδρόμια,  στη Λήμνο υπάρχει μεν, είναι χαλασμένο δε .

 

Διαβάστηκε 1444 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36