26 Μαΐου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 20:50

ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΩΖΟ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

πολύ κόσμο, οπως παντα, τελέστηκε ο Εσπερινός στις  Εκκλησίες  του Αγίου Σώζοντα. Στη Φισινη ο  κεντρικος εορτασμος, στην περιοχή του Λεύκου και στην  ενορία Ατσικής. 

Και επειδή τα τελετουργικά και η πολυκοσμία είναι δεδομένα και επομένως δεν είναι είδηση, πάμε σε μερικά δευτερεύοντα ζήτημα…

Στον Άγιο Σωζο στο Λεύκο, στο 3ο χιλιόμετρο Μύρινας -  Θέρμων,  δεξιά, εκεί  μπλέχτηκαν τα πράγματα στην κυκλοφορία. Όπως  μας είπαν ακροατές του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  υπήρχε πινακίδα η οποία κατεύθυνε προς τον Αγιο Σώζοντα όμως όποιος  ακολουθουσε την πινακίδα βρισκόταν σε δρόμο αδιάβατο… Ο  δρόμος της επιστροφής ήταν ακόμη πιο αδιαβατος από τα αυτοκίνητε που ακολουθουσαν την ιδια πινακίδα.

Βέβαια λίγο πιο πάνω υπήρχε και άλλη πινακίδα και αυτή ήταν η σωστή!

Στον Άγιο Σώζο στη Φισινη κάποιος προσκυνητής έχασε το πορτοφόλι του με αρκετά λεφτά και δολάρια! Και επειδή μας είπαν  οτι και κάποιος άλλος έχασε το πορτοφόλι του μπήκε η υποψία μήπως είχαν αναλάβει δράση πορτοφολάδες.  Όπως και να΄χει το πορτοφόλι που βεβαιωμένα χάθηκε κάποιος θα το βρήκε… και αυτός ο κάποιος πήγε στον Αγιο Σωζο ως κάλος χριστιανός… μέχρι που βρήκε το πορτοφόλι !  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ)   ΑΠΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΤΟΥ  Π. ΣΦΥΡΗ !  

Διαβάστηκε 3003 φορές