21 Φεβρουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 12:36

ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ 30-8-17                                                                                                                                    

     Το Συμβουλίου Διοίκησης του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κο Ιωαννίδη Πέτρο, κάτοικο Θεσσαλονίκης με καταγωγή από την Λήμνο, για την δωρεά του ποσού των είκοσι τεσσάρων χιλ. τετρακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (24.428 €) προκειμένου να καλυφθεί πλήρως η δαπάνη σύνταξης  του Τεχνικού Δελτίου Έργου για την δημιουργία και λειτουργία Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων στο ΓΝ-ΚΥ Λήμνου. Η πρόταση έχει κατατεθεί για ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Β. Αιγαίου, με προϋπολογισμό 1.480.000 €. Χωρίς την ευγενή συνδρομή του κου Ιωαννίδη, η πρόταση δεν θα ήταν δυνατόν ούτε καν να διατυπωθεί.

     Το συγκεκριμένο έργο είναι υψίστης σημασίας, όχι μόνον γιατί αφορά στην αναβάθμιση του ψυχιατρικού τομέα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών που ξεπερνούν τα γεωγραφικά όρια του νησιού μας, αλλά και γιατί η αναπαλαίωση του αρχικού κτιρίου, η οποία προβλέπεται  στην πρόταση, θα δώσει δυνατότητα ανάπτυξης συνολικά των υπηρεσιών του νοσοκομείου μας και κατά προέκταση του επιπέδου υγείας των κατοίκων του νησιού μας.

    Τα τελευταία 100 χρόνια, οι απόδημοι Λήμνιοι εξωτερικού ή εκ καταγωγής Λήμνιοι, κάτοικοι πλέον άλλων περιοχών της Ελλάδας, στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό του νοσοκομείου μας. Ευχαριστούμε τον κο Ιωαννίδη γιατί και εκείνος, μαζί με αυτούς, δεν ξέχασαν το νησί μας, τα προβλήματά του, τους κατοίκους του.

 

                                                                                           Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ      ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Διαβάστηκε 1178 φορές