21 Ιουνίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 20:13

ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το θεατράκι του Πάρκου  Ανδρωνίου με τη μικρή κερκίδα των περίπου 100 θέσεων αποδείχτηκε πολύ μικρό για μια θεατρική παράσταση μέσα στην πολυκοσμία του Αυγούστου.

Το έργο το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ από μια Θεατρική Ομάδα του ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ, παρά το γεγονός ότι παίχτηκε το χειμώνα στο ΜΑΡΟΥΛΑ και κάποιοι  το είδαν τότε, και  αυτή τη φορά,  συγκέντρωσε πολύ κόσμο,  περισσότερους   από όσοι  χωρούσαν στην κερκίδα και στις 40 επιπλέον καρέκλες που το τοποθετήθηκαν για την περίσταση.

Ασφυκτικά γεμάτος λοιπόν ο χώρος με αρκετούς που δεν βρήκαν θέση  και έφυγαν,   ο χώρος αυτός  του Πάρκου εγκαινιάστηκε θριαμβευτικά   και στριμωγμένα.

Το έργο του Ευγένιου Τριβιζά  σκηνοθέτησε ο Γ. Καριακλής και όπου αλλού παίχτηκε Αγιοστράτη,  Μουδρο και ΜΑΡΟΥΛΑ καταχειροκροτήθηκε.

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες του έργου γιατί μετά από τόσες παραστάσεις έχουν όλα ειπωθεί, για τις καλές ερμηνείες, τα σκηνικά κλπ και αυτό που μένει είναι ο νέος χώρος στο Πάρκο Ανδρωνίου ο οποίος χρησιμοποιήθηκε  για πρώτη φορά για να απαλύνει  τις κακές εντυπώσεις από την έντονη τσιμεντοποίηση του.

Πάντως  για το μέλλον  και για να αυξηθεί η χωρητικότητα του θα χρειαστεί να στηθεί μια σκηνή ύψους  1 μ.  αρκετά πιο μακριά από την κερκίδα και στον  ενδιάμεσο χώρο που θα δημιουργηθεί να μπουν καμιά 150ρια  καρέκλες για να είναι όλα πιο άνετα!  

Διαβάστηκε 808 φορές