25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 13:02

ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΕΜΜΟΕΣΣΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ - ΣΥΜ-ΜΕΤΟΧΙΚΗ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δελτίο τύπου 7.8.2017

Λαμπερή η γιορτή της Ανεμόεσσας στο μοναδικής ομορφιάς κτήμα της Μητρόπολης

Ευχαριστούμε όλα τα Μέλη και τους φίλους του Ομίλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ευχαριστούμε τους Παραγωγούς που εξέθεσαν τα προϊόντα τους, νοστιμιές με άρωμα Λήμνου ! Έχει δυνατότητες το νησί και εμείς είμαστε στο πλευρό τους για να τους στηρίξουμε σε όλα τους τα βήματα!

Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Νάσο Καραγιαννάκη για την ζεστή παρουσία του και τα υπέροχα τυριά του, ως επίσης και  την κ. Όλγα Αυγού, τις κυρίες του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Ατσικής (μαγειρεύουν υπέροχα),   τις κυρίες από  το «ΧΥΜΑ & ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ» με τα αυθεντικά λημνιά προϊόντα με την καλαίσθητη παρουσίασή τους, τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Λήμνου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό  η ΕΝΩΣΗ, τον κ. Παλαίστρο με τους Καβουρμάδες, τον κ. Τάσση Λασκαρίδη  και την κ. Ρένα Λασκαρίδη, κτήμα ΟΛΟΝ, (άριστο λάδι) τα κρασιά από το Κτήμα Χατζηγεωργίου, τον κ. Πατεράκη με τα μοσχομύριστα αρωματικά φυτά του, την Οινοποιία Σαββόγλου – Τσιβόλα με τα βιολογικά κρασιά τους, τον κ. Λαντούρη με τα εξαιρετικά τυριά του ! Ευχαριστούμε επίσης τον Φούρνο Σαρικλή για την προσφορά του σε παξιμάδια που «θρούσαν» !

Δεν λησμονούμε βέβαια  τον κ. Νάσο Τσότρα που το γλυκόπιοτο τσίπουρό του συνέβαλλε τόσο στο κέφι της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους στην γιορτή, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αδαμίδη και τον Επαρχο κ. Ευάγγελο Γιαρμαδούρο.

Η Μουσική  από το Gruppeto live  «έδεσε» με το κτήμα, ανέβασε τη βραδιά με όμορφα διαλεγμένα ακούσματα και άφησε σε όλους μας  τις καλύτερες  εντυπώσεις.

 Επίσης είχαμε την χαρά να ενημερώσουμε ότι ο Φάκελος από τον Σύλλογο Ατσικής με στήριξη της Ανεμόεσσας και των Γεωπόνων του Επαρχείου βρίσκεται στο τελικό στάδιο έγκρισης για να ενταχθεί το ασπρομύτικο στο Εθνικό Κατάλογο τοπικών ποικιλιών κάτι ακόμα πολύ σημαντικό.

  από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεμόεσσας

Διαβάστηκε 1211 φορές