16 Ιανουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 20:04

Η ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                                                            ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ                                             Ταχ.Δ/νση:Μύρινα Λήμνου                                                                                                                       Ταχ.Κώδικας: 81400 Μύρινα                                                                                                                          Πληροφορίες: Αδαμαντία  Γαροφαλλίδου                                         Τηλέφωνο: 2254350042

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                       Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ  υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και την ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ, με τη στήριξη της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, του ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ, της AEGEANAIRLINES και της EYROBANK,

πραγματοποιεί την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, παραμονή της Πανσελήνου και ώρα 9μμ την εκδήλωση « ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» στο Κάστρο της Μύρινας.

  Φέτος η «μαγική» ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ με το ακορντεόν της και εξαμελές μουσικό σχήμα έρχεται να μας ταξιδέψει κάτω απ’ τ ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, με μελωδίες από το ελληνικό (έντεχνο, παραδοσιακό) και διεθνές (tango,Jazz) ρεπερτόριο.

   Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

-         Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΗΜΝΟΥ με έκθεση φωτογραφίας, με θέμα τη Μύρινα και το κάστρο της.

-         Ο κος ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ με το τηλεσκόπιο του για να «ταξιδέψει» μικρούς και μεγάλους με τον δικό του μαγικό τρόπο στη σελήνη και τον έναστρο ουρανό.               

-         Ο ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ  που θα «πλαισιώσει» μουσικά κομμάτια της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση αυτή ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ και ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ  τα τελευταία δυο χρόνια με τεράστια επιτυχία αλλά και πολλές δυσκολίες,  η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας   με στόχο να αναδειχθεί το Ενετικό Φρούριο της πόλης μας μεταξύ των άλλων και ως χώρος πολιτιστικών δράσεων.                              Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάννα Καλογήρου «αγκάλιασε» και στήριξε από την πρώτη στιγμή την φετινή μας πρόταση. Το ίδιο και ο Έπαρχος Λήμνου κος Βαγγέλης Γιαρμαδούρος. Στο πλάι μας ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Γιάννης Γιανέλλης, o OEΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ, η AEGEAN AIRLINES και η EUROBANK. Για να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές κυρίως δυσκολίες  που «χρεώθηκε» η Κοινότητα μας και μη έχοντας στη διάθεση μας δικούς μας οικονομικούς πόρους, στηριχθήκαμε στη πολύτιμη βοήθεια των ΧΟΡΗΓΩΝ μας  τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

 

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΦΗ, ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΙΣΑΛΟΣ», ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ»,ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΑΙΔΗΣ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ»,ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΡΟΦΑΛΛΙΔΗ, «ΑΧΝΗ Κ ΚΑΝΕΛΛΑ»,ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ», « ΝΑΥΤΙΛΟΣ», ΠΙΤΣΑΡΙΑ «ΡΟΜΕΟ»,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΠΛΑΤΑΝΟΣ», ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ PARAPHARMACY,PRAVLISTRAVEL, MANOSBEACH,κ. ΘΕΜΗΣ ΖΕΡΦΟΣ, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ,κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ.

 

  Λόγω της ιδιαιτερότητας του Κάστρου και σύμφωνα με το υπ. Αριθμ. 7586/12-6-2017 έγγραφο  της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1.      Για λόγους ασφαλείας ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα οριοθετηθεί με περισχοίνιση και δεν θα επιτρέπεται η απομάκρυνση και η περιήγηση των συμμετεχόντων και του κοινού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στους υπόλοιπους χώρους του κάστρου.

2.      Η προσέλευση ανηλίκων  έως δεκατεσσάρων ετών  στον χώρο του Κάστρου ,θα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ με τη συνοδεία γονέων ή κηδεμόνων, οι οποίοι θα φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια αυτών. 

3.      Απαγορεύεται αυστηρώς στο χώρο του Κάστρου το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και μετά το πέρας αυτής.

4.      Δεν θα χρησιμοποιηθούν καθίσματα για το κοινό.

5.       Σε περίπτωση ατυχήματος το Ελληνικό Δημόσιο ουδεμία ευθύνη φέρει.

6.        Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας

                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

                                    Αδαμαντία Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

 

 

Διαβάστηκε 2214 φορές

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444