21 Ιανουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 07:39

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ;;; Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το ΥΕΝ και τα Λιμεναρχεία

148_14 ώρες έκανε το ταξίδι Λαύριο  -  Λήμνος το ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ αναχωρώντας την Τρίτη  6/3 τα μεσάνυχτα,   με άφιξη στη Λήμνο στις 14.00 της Τετάρτης…

Την προηγούμενη μέρα από  Λήμνο για Λαύριο χρειάστηκαν πάνω από 12 ώρες και μάλιστα,  στην περίπτωση  αυτή,  υπήρξε καθυστέρηση 4 ωρών από την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Σημειώνουμε ότι στα «επεισόδια»  αυτά δεν μπορεί να γίνει επίκληση του καιρού, έκτος και αν για το ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ τα 3 και 4 μποφόρ είναι φουρτούνα !

Ως γνωστόν τα μίλια της  γραμμής αυτής είναι 148 μίλια και η διάρκεια  των ταξιδιών που περιγράψαμε δείχνει ότι η ταχύτητα του πλοίου  στην πρώτη περίπτωση ήταν  11 μίλια την ώρα και στη  δεύτερη  12. Στο υπολογισμό μας αυτόν  λαμβάνουμε υπόψη και την καθυστέρηση για την προσέγγιση του Αγιοστράτη. Ακόμη σημειώνουμε  ότι με την  ελάχιστα ανεκτή ταχύτητα των  16 μιλίων, η διάρκεια  το ταξιδιού είναι 9,5 ώρες και τόσες έκανε πριν από 10ετιες το ΑΛΚΑΙΟΣ, ενώ πριν 50 χρόνια το ΚΑΝΑΡΗΣ είχε υπηρεσιακή ταχύτητα 14 μιλίων.

Πάμε στο ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ  ξανά. Όταν η συνηθισμένη  ταχύτητα του είναι 15  μίλια, γιατί τώρα «τρέχει» με 11 και 12;;;  Τι  συμβαίνει με τις 2  μηχανές του πλοίου για τις οποίες,  εκτός από την σημαντική ένδειξη κακής λειτουργίας που είναι ο καπνός που βγάζουν οι τσιμινιέρες του,  τώρα ήρθε να προστεθεί και η μειωμένη ταχύτητα;;; Και γιατί τα Λιμεναρχεία του  Λαυρίου,   της Μύρινας, και της Καβάλας τα οποία, τόσον  καιρό, «καταπίνουν» την καπνιά του πλοίου,  τώρα που  έχουν το δεδομένο τέτοιων συνεχομένων  καθυστερήσεων   δεν  σταματούν το βαπόρι,  όπως οφείλουν,  για να ερευνήσουν την αίτια της καθυστέρησης, που είναι προφανής;;;

Διαβάστηκε 7179 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 17:08

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444