17 Δεκεμβρίου 2017
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 13:31

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πέρασαν  πάνω από 20 χρονιά!  Ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ σε ένα μικρό χώρο,  πίσω  από την Αγορά της Μύρινας (κάτω από το ύψωμα "Καμπάνα").

 Τότε ήταν μια  απλή φωτογραφία, η οποία  όμως μετά από μια τέτοια ραδιοφωνική πορεία,  μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική!

Η Γιώτα (Κότικα) σε μα από τις πρώτες εκπομπές της. Πίσω της η  Δέσποινα (Καμπουροπούλου) περιμένει  σειρά και ο Ηλίας (Κότσαλης), τότε με το ένα πόδι στο Σταθμό και το άλλο στα βαπόρια…,   και τα δυό μαγευτικά!

Διακρίνονται,  ακόμη, δεξιά μια πρόχειρη δισκοθήκη με καμιά 100ρια δίσκους και πολλές κασέτες εδώ και εκεί. Στην αρχή του  1990 η κασέτα βασίλευε! Αριστερά ένα διπλό κασετόφωνο και αριστερά κάτω ήταν δυο πικ- απ (δεν φαίνονται). Υποτυπώδης  Υποδομή…

Από τα θολά τζάμια φαίνονται χιονισμένες οι σκέπες ς των μαγαζιών τα Αγοράς  αλλά  μόνο οι σκέπες  παγωμένες   και όχι οι σχέσεις των εικονιζόμενων της φωτογραφίας!!! Τόσα χρόνια μαζί και με πολλούς άλλους!

Διαβάστηκε 2709 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36