23 Φεβρουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 15:21

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ, ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΟΠ !!!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤ. 23/1  ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 24/1  ΛΗΜΝΙΑΚΗ   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ)

ΟΜΩΣ Η ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ!!!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/1,  ΤΟ (ΠΟΛΥ) ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΑ       ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.        

 

Μύρινα 21/01/2012

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, το Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου με την σύμφωνη γνώμη των περιφερειακών συμβούλων και των τοπικών φορέων, αποφάσισε την συνέχιση και κλιμάκωση του δίκαιου αγώνα της Λήμνου, για καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Λήμνου, κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή, αποφασίστηκε ο αγώνας της Λήμνου να κλιμακωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες αρχίζοντας με συναντήσεις στην Αθήνα με τους αρμόδιους υπουργούς και τα πολιτικά κόμματα, ενώ παράλληλα θα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στη Λήμνο. Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε στη συνέχεια την Επιτροπή του Δήμου και των Τοπικών φορέων,συνεκτιμώντας τις εξελίξεις,να προχωρήσει σε περαιτέρω αποφασιστικές κινήσεις κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τόσο στο νησί όσο και στην  Αθήνα περιλαμβανομένων των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας αλλά και του κλεισίματος των υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Ηρακλής Βερβέρης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Σάββας Βαρελτζής, ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, κ. Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, το μέλος του Επιμελητηρίου Λέσβου – Λήμνου, κ. Ιάκωβος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος των αυτοκινητιστών Λήμνου, κ. Νικόλαος Ζαϊμης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων, κ. Αντώνης Καραγιάννης, θα μεταβούν στην Αθήνα όπου και θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων, με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου καθώς και με αρχηγούς και εκπροσώπους των  κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012, και την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, εκπρόσωπο της Ν.Δ. στο γραφείο του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΚΚΕ Σπύρο Χάλβατζή, τον Γενικό Γραμματέα της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας του  ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλία Πολατίδη, τον Πρόεδρο  της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φώτη Κουβέλη και την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα. Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις συναντήσεις, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του νησιού μας, κ. Νίκος Σηφουνάκης (Π.Α.Σ.Ο.Κ.), κ. Σπύρος Γαληνός (Ν.Δ.), κ. Σταύρος Σκοπελίτης (Κ.Κ.Ε.).

Ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα συναντηθεί με Λημνιούς που κατοικούν στην πρωτεύουσα και στηρίζουν τη Λήμνο σε κάθε βήμα της.

Ο αγώνας μας μετά την εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, αλλά ιδίως με την ενεργό στήριξη όλων των Λημνιών, θα συνεχιστεί, με αποφασιστικότητα και επιμονή. Ο λαός της Λήμνου έδειξε τη δύναμή του, απαιτώντας σεβασμό από όλους όσοι έχουν μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Λήμνου

Διαβάστηκε 5864 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 17:02