16 Ιανουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 07:51

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κάτοικοι του Πλατύ, οι περσοτέρου ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων,  και κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών  είναι οι «αγανακτισμένοι» της Λήμνου που έχουν ανοίξει «λογαριασμούς»με την Δημοτική  Αρχή,  με ανακοινώσεις και αιτήματα.
Οι πρώτοι, μαζί  τους ήταν και ο Πρόεδρος του Πλατύ,  επισκέφτηκαν τη Δευτέρα  το Δήμαρχο και απαίτησαν μεγαλύτερη δημοτική φροντίδα για την περιοχή τους. Με να τελεσιγραφικό κείμενο ζητούν, κατά  προτεραιότητα,  καθημερινή μόνιμη παρουσία ενός υπαλλήλου καθαριότητας στην περιοχή τους και άμεση λήψη μέτρων για τα λύματα του χωριού.
Ο Δήμαρχος, που τους δέχτηκε στο γραφείο του,  εξήγησε τις σημερινές δυσκολίες του Δήμου, που δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ από το κράτος, όπως είπε,  και  ότι  είναι ο πρώτος  Δήμος που κατάφερε να καταρτίσει και υποβάλει   προϋπολογισμό από όλους  τους Δήμους του  Αιγαίου. Δεν υποσχέθηκε καθημερινή παρουσία υπαλλήλου καθαριότητας, διότι δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό αλλά, είπε,  ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για την   καθαριότητα ενώ για τα λύματα του Πλατύ,  ανέφερε, ότι γίνεται  σοβαρή προσπάθεια για να περιληφθεί  η αποχέτευση της περιοχής  στο έργο αποχέτευσης της Μύρινας.
Είπε ακόμη ο κ. Χατζηδιαμαντής, αντιστρέφοντας,  κατά κάποιο τρόπο,  τα αιτήματα, ότι Δήμος  πρέπει να    διασφαλίσει τα έσοδα του,  οπότε σύντομα θα ξεκινήσει την  καταμέτρηση  δημοτικών χωρών που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες ιδιώτες.
Στην  άλλη περίπτωση των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών η αίτια  «ρήξης» με το Δήμαρχο  ήταν η Απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου να αποδεχτεί πρόταση της Στρατιωτικής Διοίκησης Λήμνου για διάνοιξη δρόμου και κυκλοφορία των κατοίκων  (οικογένειες αξιωματικών)  των ΣΟΑ του Στρατοπέδου Πλατυ από το δρόμο των εργατικών Κατοικιών.
Διαβάστηκε 4858 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 15:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Περιφερειάρχης ήρθε στη Λήμνο! »

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444