15 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 20:09

ΑΠΟΨΕ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΓΩΝΙΑ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μύρινα 27/1/17.                                                                                                                                   "Προειδοποίηση: πιθανώς πάγος στο δρόμο", έγραφε στα αγγλικά,  στο καντράν του αυτοκίνητου, που και αυτά έγιναν  "έξυπνα" (σμαρτ),  όπως τα κινητά!

Η θερμοκρασία αύτη την  ώρα (21.00) είναι -1 στη Λήμνο και μετά τα μεσάνυχτα θα πάει στους -2 βαθμούς,  σύμφωνα με την πρόβλεψη.

Μια ακόμη παγωμένη και επικίνδυνη νύχτα,  φέτος.  

Στα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν απόψε ελπίζουμε το μήνυμα της επικινδυνότητας αυτής να το πάρουν σοβαρά υπόψη οι οδηγοί, οι οποίοι πρέπει να πηγαίνουν αργά και να θυμούνται ποια σημεία του δρόμου συνήθως  είναι υγρά και τώρα παγωμένα…

Η θερμοκρασία αυτή χωρίς άνεμο   και φαινόμενα δικαιολογείται από την  ξαστεριά άλλα και από την φετινή παγωμένη χρονιά,  που έχει βάλει σε δοκιμασία ανθρώπους, ζώα και φυτά.  Ειδικά τα τελευταία, όπως τα δέντρα δεν έχουν κανένα μέσο άμυνας αφού ούτε να μετακινηθούν μπορούν,  ούτε να ντυθούν, ούτε με άλλο τρόπο να θερμανθούν… Τα καημένα τα δέντρα (!) δε  μιλάνε αλλά τα βλέπω πολύ καταφιασμένα…     Η.Κ.

 

Διαβάστηκε 2480 φορές