25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 10:56

Ο ΣΥΛ.ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Ο Ο.Κ.Π.Α ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δελτίο Τύπου

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανδρωνίου τους διοργάνωσε γεύμα αγάπης στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Παντελεήμονα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Αντώνης Παπαλιάς.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο κ. Ντίνα Κοντογιάννη, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου, τις κυρίες που επιμελήθηκαν το γεύμα για την πολύ όμορφη αυτή συνάντηση καθώς και τους κ. Γιώργο Σαββόγλου και κ. Ανδρέα Παντζαρά που μας τραγούδησαν και μας διασκέδασαν με νοσταλγικές νότες μιας άλλης εποχής.  Τους ευχόμαστε η αγάπη που έδειξαν στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας να τους επιστραφεί στο πολλαπλάσιο.

Η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ

Μαγδαληνή Τούφου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Ανδρωνίου ευχαριστεί τον π. Θεοδόση Λέττο, που μας παραχώρησε την αίθουσα του πνευματικού κέντρου Αγ. Παντελεήμονα για την εκδήλωση ''Τραπέζι Αγάπης'' που δόθηκε στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ Καμίνια και ηλικιωμένους του Ανδρωνίου. Ευχαριστούμε τον φούρνο ''Αγγελική από Χρυσάφι'', την ταβέρνα ''Romeo'', την ταβέρνα ''Μαντέλα'', τον Α.Σ.Λήμνου ''η Ένωση'', το Σούπερ Μάρκετ ''Μαρούλα'', τον κ. Κώστα Κομνηνάκη, τον κ. Ανδρέα Παντζαρά και τον κ. Γεώργιο Σαββόγλου. Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχεται σε όλους Υγεία, Αγάπη και Καλή Χρονιά!

Ευχαριστώ όλους όσους συμπαραστέκονται στον σύλλογο μας!

 

Η πρόεδρος

Κοντογιάννη Κων/να

 

Διαβάστηκε 2440 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 11:02