19 Ιουνίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 20:09

Μαζι μας ο Αρχιεπισκοπος κκ Ιερώνυμος, στις 27 και 28 Οκτωβρη Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μύρινα 19-10-16

Απ΄ όσα ακούγονται σχετικά με την επίσκεψη στη Λήμνο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ κ Ιερώνυμου, ως προς τον  χρόνο και το σκοπό  της  επίσκεψης του  και με όσα απίθανα ακούστηκαν και γράφτηκαν,   ότι θα έρθει με τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα κλπ,   η πραγματικότητα  είναι ότι ο κκ Ιερώνυμος  έρχεται στη Λήμνο και στον Αγιοστράτη  για έναν και μοναδικό σκοπό,  στα πλαίσια του  γνωστού και επιτυχημένου  προγράμματος:   "Αποστολή" !  Αυτό θα συμβεί στις 27 και 28 Οκτωβρη, σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πήγες  μας.

Το αεροπλάνο της γραμμής θα είναι εδώ την Πέμπτη 27/10,  στις 6.30 με  7.00 το πρωί .  Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι  άγρια χαράματα,  στις 5.30,   αλλά πιστεύουμε ότι  ο κκ. Ιερώνυμος δεν  θα ταλαιπωρηθεί και  δεν θα   έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό,  μαθημένος από όρθρους και ολονυχτίες…

Την ίδια μέρα θα αναχωρήσει για το Αγιοστράτη  και εκεί, ιδιαίτερα εκεί,  θα ασχοληθεί με την πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών  με τίτλο "Αποστολή"   για τη  βοήθεια των ασθενέστερων οικονομικά και κοινωνικά ανθρώπων και περιοχών. Για τη δράση αυτή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ο Αρχιεπίσκοπος έχει κάνει και αλλά ταξίδια σε  προβληματικές περιοχές. Αυτός θα είναι ο κύριος σκοπός της επίσκεψης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι θα συνοδεύεται από το Γεν. Διευθυντή του προγράμματος  "Αποστολή"  ,  Κώστα Δήμτσα.  

Το απόγευμα της ίδιας μέρας 27/10 ο Αρχιεπίσκοπος  θα επιστρέψει  από τον Αγιοστράτη  στη  Λήμνο.

Ως εδώ οι πληροφορίες μας είναι σαφείς και ασφαλείς.  

Τώρα,  με βάση τα αεροπορικά δρομολόγια,  το επόμενο αεροπλάνο  με το οποίο θα μπορούσε να αναχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος είναι την Παρασκευή αργά το βράδυ, οπότε  θα είναι  μαζί μας  την  Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου  και επομένως θα πάρει  μέρος  στις επίσημες τελετές στην Αγία Τριάδα  και στην Παρέλαση.  

Όμως το λεπτομερές Πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Ιερώνυμου αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα από την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Θεωρούμε  ως  πολύ πιθανό ο Μητροπολίτης Λήμνου κκ Ιερόθεος να συνοδέψει το Αρχιεπίσκοπο στον Αγιοστράτη.                          Η. Κότσαλης

Διαβάστηκε 1645 φορές