20 Μαΐου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 17:56

Χρυσό η Λήμνος, στα δεκαεπτά τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντυπωσιακή αύξηση της τάξης των 1950 μονάδων σημειώθηκε στη βάση εισαγωγής του Τ.Ε.Τ.Δ. την φετινή περίοδο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Συγκεκριμένα η βάση εισαγωγής από 11206 το 2015 ανέβηκε 1.950 μονάδες φτάνοντας τις 13.156 εφέτος.

Αν και η εν λόγω άνοδος ακολουθεί την γενικότερη τάση ανόδου των βάσεων των σχολών υγείας που καταγράφηκε πανελλαδικά, δεν μπορεί να μην αποδοθεί και στο έργο των μελών ΔΕΠ, του Διοικητικού Προσωπικού του Τμήματος, της άψογης συνεργασίας με τους φοιτητές, της αμέριστης υποστήριξης από την Κεντρική Διοίκηση του Πανεπιστημίου αλλά και των επι σειρά ετών «πολλαπλών» συμμετοχών στο φοιτητικό διαγωνισμό ecotrophelia με τις αντίστοιχες συνεχείς βραβεύσεις. Αποτελεί δε δικαίωση της στρατηγικής επιλογής του Πανεπιστημίου δημιουργίας του Τμήματος πριν από 7 χρόνια.

 

Το σίγουρο είναι ότι το Τμήμα αποτελεί πλέον ένα καταξιωμένο πανελλαδικά πόλο έλξης φοιτητών (αν και στην παραμεθόριο) με ευκαιρίες προοπτικής για τους αποφοίτους του, και αξίζει η περεταίρω ενισχυσή του σε επίπεδο υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού.

 

 

 

Δημήτρης Σκάλκος

Υπεύθυνος Υποδομών & Εξωστρέφειας

Αναπληρωτής Καθηγητής

Διοίκησης Καινοτομίας στις Επιχειρήσεις Τροφίμων    

 

Διαβάστηκε 2986 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 18:06