Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 08:04

Τη Λήμνο και τον Αι Στράτη, επισκέφθηκε το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης. Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

 

Τη Λήμνο και τον Αι Στράτη, επισκέφθηκε το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης.

Κατά την επίσκεψη στο Αι Στράτη παραβρέθηκε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησε με την Δήμαρχο Μαρία Κακαλή και τα μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού.

Ειδική αναφορά έγινε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και την υγειονομική κάλυψη του, αλλά και την προοπτική ανάπτυξης του τόσο μέσω της λειτουργίας του Μουσείου Δημοκρατίας   αλλά και την αξιοποίηση διαφόρων εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων( πράσινο νησί κτλ)

Στη Λήμνο είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μαρινάκη και  επισκέφθηκε αρχαιολογικούς χώρους (Πολιόχνη και ανασκαφή στο Κουκονήσι) ενώ παρακολούθησε  πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Κάστρο της Μύρινας αλλά και στο Παλλημνιακό Σχολικό Ταμείο (κτήμα Μητρόπολης) .

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δήμου καθώς επίσης και τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα συζητήθηκα η ολοκλήρωση έργων υποδομής, όπως είναι ο βιολογικός Μύρινας κ.α. και έργων ενταγμένων σε ΕΣΠΑ, σειρά θεμάτων που αφορούν την αξιοποίηση της τοπικής πολιτισμικής  κληρονομιά, την προστασία του περιβάλλοντος και την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

 

Δελτίο τύπου

Διαβάστηκε 2006 φορές
Hλίας Κότσαλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Hλίας Κότσαλης