21 Φεβρουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 12:45

Είναι να τα βλέπεις και να κλαίς (βίντεο) Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Μου ήρθε να κλάψω μας είπε ο παλιός Πρόεδρος των Πορτιανιτών Αθηνών,  κ. Βασίλης Ποριάζης

Το θέαμα που αντίκρισε από το Λαογραφικό Μουσείο Πορτιανού, ήταν τραγικό καθώς όλα τα εκθέματα του μουσείου ήταν παραπεταμένα στην αυλή απροστάτευτα από κάθε απειλή.

 

Στο μουσείο αυτή την εποχή (που είναι λάθος βέβαια), γίνετε μια ανακατασκευή και έπρεπε να εκκενωθεί, ο χειρισμός όμως των εκθεμάτων,  που όπως φαίνεται στο βίντεο είναι παραπεταμένα από εδώ και από εκεί,  δημιούργησε αναστάτωση σε όσους βρέθηκαν εκεί και τελικά το ζήτημα έφτασε στο σταθμό μας το Ράδιο Άλφα. Σε μία εκπομπή που βεβαίως έχει μεγάλη , καθώς όλο αυτό το υλικό είναι η παράδοση της Λήμνου και οικογενειακά κειμήλια που κάποτε παραδόθηκαν στο μουσείο.  

 

Ο Δήμος που είναι υπεύθυνος για το μουσείο συνολικά,  καθώς και για το έργο ανακατασκευής οφείλει να προστατεύσει αυτό το υλικό το οποίο εδώ και ένα μήνα είναι παρατημένο στην αυλή και πάνω στο χώμα. Σε επικοινωνία με το Δήμο, μας ανάφεραν ότι άμεσα θα γίνουν εργασίες για να προστατέψουν το υλικό.

 

 

Δείτε τα σχετικά βίντεο  

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 4810 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36