20 Μαΐου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 11:59

ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν πωλήθηκαν τα Ελβετικά παρά τις διαδώσεις!

 

Διαψεύδεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από την ίδια την ιδιοκτήτρια των Ελβετικών κ. Δαλακούρα Ελένη, η πώληση του ξενοδοχείου αυτού σε Βούλγαρο επιχειρηματία έναντι 24.000.000 ευρώ.

Η είδηση αυτή αναγράφηκε σε site της Λήμνου, διαδόθηκε γρήγορα στο κοινό, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια όπως μας τόνισε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου. Μάλιστα, όλα αυτά τα χαρακτήρισε μυθεύματα και αυτούς που τα ανέγραψαν αγράμματους, καθώς αναφέρουν ότι έγινε μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Ρωτήσαμε την κ.Δαλακούρα αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος και αν γίνεται κάποια διαπραγμάτευση για την πώληση του ξενοδοχείου και μας απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Στις προθέσεις της είναι η πώληση του ξενοδοχείου μας τόνισε, αλλά δεν πρόκειται να πωληθεί σε άτομα που δεν έχουν τις ποιοτικές δυνατότητες να το λειτουργήσουν σωστά.

Στην ερώτηση μας ότι τα 40.000.000 ευρώ που έχει ακουστεί στο νησί, ότι πωλείται το ξενοδοχείο είναι αποτρεπτικά για να το αγοράσει κανείς, μας απάντησε ότι ποτέ δεν έβαλε αυτή την τιμή στις διαπραγματεύσεις.

Έχουμε την εντύπωση ότι οι τοπικές αρχές πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα, να έρθουν σε επαφή με την κ. Δαλακούρα, ώστε να υποβοηθήσουν τη σύντομη πώληση του. Είναι κρίμα ένας τέτοιος χώρος και μια τέτοια κατασκευή να παραμένει στη φθορά του χρόνου.

 

Η.Κότσαλης

Διαβάστηκε 4206 φορές